Garesz Creative Commons License 2005.04.12 0 0 450

Hali jer!

Valószínű, hogy a Katepal egyazon tanácsadó hasznos tanácsa. :-)

A termék nekem is nagyon megnyerte a tetszésemet és jó lenne velük megállapodni az összes egyébb kiegészítőben is. A céget egyébként Tungli Bt.-nek hívják. Dörken fóliákkal foglalkoznak, kriszbácsi írta, hogy azok nagyon jó cuccok. Még annak az árait nemtudom, de szerintetek érdemes adott esetben megfizetni érte a többletet?

 

A tetőablakra az árakat persze eképpen kértem. Az viszont fontos a Fakro és a velux összehasonlításnál, hogy a Velux alapablaka GZL nem véglegesen felületkezelt. Ezt szépen avval a dumával oldják meg, hogy beépítés után közvetlenül nem igényelg felületkezelést. Milyen rafinált kis mondatocska. Pedig mennyivel korrektebb lenne, hogy "beszerelés után Paraszt, még le kell lakkoznod!! Figyelj erre oda!)

Nagyon utálom ezt a hozzállást!

 

A kandallónál elág sok dologra oda kell figyelni. Elméletileg a kéményig 1db 45 fokos kanyar lehet a füstcsőben. A kémények a kimenetnek szintén 45 fokos Y nak kell lennie ami kivezető ága lefelé mutat. A kéményen a kiállási magasságot be kell lőni a távolsághoz ahova vezetned kell. Az alapot pedig megkell kicsit preparálni ott ahol a kandalló lesz. Ez azt jelenti, hogy pl. hungarocel alsó szigetelés esetén a hungarocelbe 10x10-es lyukakat kell belevágni, hogy azok a kis lábacskák hordják majd a kandallót közvetlenül a szerelőbetonon. Na meg persze a padlófűttés csövei alá nem futhatnak be. Ezek az alappal kapcsolatos dolgok természetesen az én padlófűttés járólap kombinációmra vonatkoznak.

 

István!Ez a szindely jól hangzik amit mondasz. Bár soha én még nem is hallottam róla, szerintem itthon ez még nem annyira általános. Bár lehet. Mi mindvégig vörös zsindelyt akartunk ezért én csak erre fókuszáltam.

 

Megpróbálok felbűvölni két képet ide. Az emésztő alakult rajta a múlt héten éppen.

 

Előzmény: jer (447)