SuedBahn Creative Commons License 2005.04.06 0 0 171772

Nos, a homepage-et (a cimet) en is kulfoldi ismeroseimtol kaptam, eszembe sem jutott a szerzoit nezegetni. Azonnal belevetettem magam a kozepebe. Lehet, hogy kicsit moho voltam, nem mondom ...

A munkajukat nagyra ertekelem en is, mert vegre osszefogott teljes halozattopologiat tartalmazo terkepek, 2005 febr.-i frissitessel! Igen, ez nagy es szep munka!

Ha arra gondolsz hogy ez a szerzoi jogaikat serti, vagy nem etikus a forumon ugy felhozni dolgokat, hogy szerzo megnevezes enelkul, akkor azt kell mondjam, hogy eloszor is nem tudtam, sorry, masodszor meg amugy sem adok tul sokat az ilyen formalitasokra. De ha barki keri, ambator legyen, felolem lehet.

Mas munkajaval vissza soha nem eltem, csak peldakent felhoztam. Ahogy ez mar jopar egyeb fotoval is volt.

Gondolom en, hogy ha mar vki netre viszi a gyujtemenyet,akkor mindezt teszi azert, mert szabadon felhasznalhato. Akar kerdesek, akar megjegyzesek, akar vitak szempontjabol. (Nem nyilvanos adatokat nem teszek netre, nemde?)

A ker(d)es vs. parancsolas c. temahoz: A hangnemed volt szamomra kicsit tul eros, direkt es tomor, ezert voltam kenytelen igy reagalni. Sorry!

A lenyegi kerdeseim ill. megjegyzeseim viszont lemaradtak sajnos, ezekhez kellettek volna a terkepek, epp az, amelyikrol beszelek, ezert akartam ide beragasztani (nem az osszeset, hanem csak) azt a nehanyat, amirol beszelek.

Na mar mindegy, majd elvileg holnap, erre ma mar nem erek ra...

Előzmény: amicus (171763)