oreg_oroszlan Creative Commons License 2005.04.04 0 0 542
 

Hogy a minket korulvevo latvany him-e vagy nosteny, azon, Senora, lehetne elmelkedni, s a kerdesre helyes valasz is talalhato. A jelen esetben viszont ez nem a legfontosabb.

 

Csekely a valoszinusege ugyanis, hogy te, Senora, meg en, fizikai valosagunkban valaha is osszefutunk a teridoben – ha ugyan van nekunk fizikai valosagunk.

 

Talan jobb kerdes volna, mennyire bonyolult az organizmus, amivel eppen interakcioban vagyunk. Ahogyan a nyomokbol latom, korabbi dialogusaid ezen a szavannan kicsit kiegyensulyozatlanok maradtak a sziporkaidat magassagaig nem mindig felnyujtozkodo partnereid miatt.   Gondoltam, egy oreg oroszlan jobb kozonseg.

 

De ha esetleg mast kivansz – viri a varazslat, piri a parade… hipp, es hopp: Talan az angolszasz erdokben vigyorgo Cheshire Cat?   Vagy a mesebeli orosz tolgyfa korul arany lancon setalo Tudos Kandur, mely, ha jobbfele megy, dalt dalolgat, ha balfele, reget regel?  - Jelmezeink tarhaza kimerithetetlen… 

 

Ki tudja, vajon boldogabb lennel-e a fizikai valosag ismeretetol?

 

Hatha a beszlegeto partnered delibabjat felidezi szellem egy uborkasuveg nagysagu lombikban lebego csupasz agyvelo produkcioja, mely az o”t a vilaggal osszekoto nehany vekony huzalkapcsolataba csimpaszkodik. Ja, es a lombik egy furge urhajo jol temperalt belsejeben toled eppen kozmikus sebesseggel tavolodik.

 

Viszont te, Senora, nem kell azon ragodjal, vajon kaposztalepke, absztrakt festomuvesz vagy marslako szerepet jetsszad-e: lehetsz ami vagy, a jatek a te palyadon folyik. 

 

Ha nekem egy kivansagom teljesulne – csak illusztraciokent emlitem, mert itt persze nem errol van szo - talan egy olyan invertalt szfinxet varnek, aki minden kivancsi kerdesemre tudja a valodi valaszt. Ezert gondoltam, hogy esetleg te sem hasznalnal masra egy ilyen lehetoseget. Lehet, persze, hogy ez nem igy van. No meg egy oreg oroszlan sem tevedhetetlen…

 

Vagyis?

Előzmény: úrnő (541)