Emóció Creative Commons License 2005.03.29 0 0 9

A szerződésben 2006. február van, de szerintem ez nem lesz tartható. Májusban kezdenek hozzá az építkezéshez, mert valaki megfellebbezte a telekegyesítésüket, és ezzel szórakoztak idáig.

Számomra a szerkezetkészség állapotának csúszása nem lenne gáz, sőt, nagyon jól jönne. Lakbér nálam nem játszik, viszont akkor kell fizetnem a következő részletet az önrészből, és jól jönne, ha többet tudnék összespórolni rá.

Az Olimpiával nekünk addig volt gondunk a szerződéskötésnél, amíg az ügyvédnő volt. Aztán elkezdtünk hisztizni, hogy vele mégegyszer nem akarunk beszélni, erre jött az ügyvéd srác, és ő nagyon kooperatív volt, mindent beletett a szerződésbe, amit akartunk. A Zsalu-t el lehet felejteni, mivel úgyis csődöt mondott. A kapcsolattartónk azt mondta, hogy vagy a Strabag lesz a kivitelező, vagy a Balusztrád, de valószínűbb az utóbbi. A Balusztrádról jókat hallottam eddig, remélem, hogy OK lesz a dolog.

A Zöld Liget eleve eléggé gázos volt, mert az ingatlanon volt valami per, ami még mindig nem zárult le, ráadásul a Zsalu is pont most jelentett csődöt... Én ezt inkább pech-nek írom le. Az Olimpia eléggé korrekt ahhoz képest, amit új építésű lakásban lakó ismerőseimtől hallok. Valószínűleg mindenhol és mindig macerás a lakásvásárlás, függetlenül attól, hogy új a lakás vagy régi.

Klímát nem láttam, de nekem nem is hiányzott. Nem tudom, hogy mennyire szokott lenni új építésű lakásoknál. Valószínűleg egyenként kell beszereltetni, aki akar.

Előzmény: truckey (7)