Zoli_az_oktato Creative Commons License 2005.03.28 0 0 519

Szia pyrotax!

Bocs, hogy bele pofázok a beszélgetésbe, csak szeretném elmondani, hogy szinte mindegyik rendszer a következő módon indul: a jelölt először megvesz saját használatra bizonyos terméket, vagy szolgáltatást. Ezt néhány helyen már kedvezménnyel kapja. Ezek után már egy komolyabb néhol 25, de van ahol 30% kedvezménye van.

Konkrétan nálunk: a nagykerjog kb. 20 ezer, ebben tetszés szerinti terméksklála már 10% kedvezménnyel. Ettől a pillanattól kezdve van 25% árrés. A forgalom növelésével további kedvezmények vannak. 7 lépcsőben újabb 22%. Itt még nincs vége. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt elérd, kell 800 ezer forintos forgalmat produkálni. Ezt egy-két emberrel igen nehéz.

Szal, ha ezt a szintet elérem, van 47% árrésem, ha valakinek "eladok" valamit.

Ekkor lép be a "gyorsító sáv" a csoportom forgalma mellé a cég havi teljes forgalmának 3%-ból kapok egy részt. Ez kb. 35-40 ezer. A meglévő önálló csoportom forgalma után is kapok bizonyos százalékot. Ez az igazi pénz. És ezért "csak" annyit csináltam, hogy megtanitottam valakit ugyanerre.

Én személy szerint nem használom ki a 47%-os haszonkulcsot, mert tudom, hogy több pénzt hozhat, ha valaki szintén inkább a "nagyker" jogot használja ki.

Lejjebb megírtam, hogy milyenek a cég paraméterei. A saját csoportom forgalmáról is írtam.

Nem vagyok elszállva, mert tudom, hogy ezt könnyedén túl lehet szárnyalni hagyományos vállalkozással is.

Engem az fogott meg, hogy habár nem voltam túl aktív, a csoportom folyton nőtt, és mivel a családi fogyasztás túllépte a minimális értéket, mindíg hozott pénzt.

És most már ebből élünk.

Más: ha kérhetlek nézd meg a weboldalam, nagyon szeretném ismerni a Te véleményedet is. Nyugodtan írhatsz privátban is!

Köszi a figyelmet.