El_Camino Creative Commons License 2005.03.27 0 0 147
OK akkor kicsit bővebben:
Kölcönös szimpátia már rég megvot, (cégesbulikon főként egymás táncoltatása meg hogyismongyam "ugratása", nyálcsere fogadásból, meg ijesmi)
Aztán volt egy (szándékosan nemírok időpontot) kockapóker party-val egybekötött ivászat, ahol ő is és még sok más cimbora is jelen volt. Amikor vége lett a partinak, mindenki hazament. Ő is! Én meg -engedve a vágynak- utánamentem, lesz ami lesz felkiáltással! Szal alighogy leléptek, telefon a taksziscimbinek: SOS gyorsfuvar kell!!!!
EL a csay lakásához, épp akkor szállt ki a taxiból. hmmm már nem emléxem hogyan kerültem fel a lakásba, és miért nem küldött el a halál fszára már az uccán de felmentünk! (ja asszem azér nem küldött el mert ilyen ittasan nem gyalogoljak haza mivel azt mondtam nints nálam taxiravaló hazáig:-))) Szal felmentünk, ittunk még egy keveset, aztán aludjunk! Persze alvás nem volt! Ill csak utána:-) Azóta hetente-kéthetente ismétlődik a dolog, vagy nálam vagy nála. Tagadjuk a lelki vonzalmat, és állíccsuk , hogy a dolog csak testi. De ebben kezdek nem hinni. Sokat vagyunk együtt civilben, erdőjárás, korizás:-) meg ilyesmik:-)
Bár most megismert valami palit, uhogy lehet, hogy a dolog végére itt pont kerül de én bízok benne hogy nem:-)
Lehet, hogy kicsit szétszórt a dolog és ha kérdés van akkor bátran!!!!
Előzmény: billboy (146)