sydbaj Creative Commons License 2005.03.26 0 0 104

  "Orbán Viktor esetében semmi nem drága. Volt már diktátor, miniduce, farkasvigyorú törpe, volt már milliárdos bányatulajdonos, kifejezték már likvidálása szükségességét, kértek már rá árajánlatot feltételezett bérgyilkostól, volt már gyermekét elvesztő, felelőtlen apa, volt már feleségét összeverő, őrjöngő férj, keresték már hasonmásait kampányreklámokhoz, ábrázolták már maffiafőnökként, nevezték már antiszemitának, nacionalistának, populistának, irredentának, fasisztának és kommunistának, keltették már visszavonulása hírét, vádolták már a demokrácia felszámolásával, fejére olvasták már, hogy a törvényes hatalom törvénytelen eszközökkel való felszámolására törekszik, a tolerancia neves vagy névtelen élharcosai pedig a közbeszéd középszintjein rendszeresen cigányként emlegetik. Legújabban senki által nem hitelesített, a hivatalos iratoktól tartalmukban alapvetően eltérő, mondandójukban megmásított, kiegészített, magyarán meghamisított úgynevezett taggyűlési jegyzőkönyvekkel törnek politikusi hitelére, egy szakállas kergebőrke pedig egy politikai rendezvényen egyenesen Tokaj hímvesszejének titulálta a Fidesz elnökét"........ MN......

 

 Ezekután már nincsen mit mondani....egy normális társadalomban hasonló mocskolodás elképzelhetetlen... Ezek akartak engemet kioktatni, hogy mit lehet és mit nem illik mondani... ELISMERÉSEM VIKTORÉ...HATALMAS ÖNURALOMMAL KELL,HOGY RENDELKEZZEN, én nem rendelkezek hasonló türőképességgel szerencsére..... TALÁN ELFOGULT IS VAGYOK MERT A MULT MEGTANITOTT ARRA HOGY EZEK AKKOR ÁRTALMATLANOK HA KISZÁRADTAK... UTÁNA IS TETTEMÜKET FERTÖTLENITENI SZÜKSÉGES MIELÖTT ÖRÖKRE ELTEMETNÉK ÖKET.

Mostmár világssá vát elöttem, hogy honnan ered ez a disztigvál hagnem ami uralja az "okosok forumát", ha esetleg vlaki betéved és nem az ő hangszerükön játszik,ELSZABADUL A MOCSKOLOD POKLA.Igaz mit is lehet elvárni a jellemtelen hazug becstlen ,utodaik ivaékaitól.