sagner
2005.03.24
|
|
0 0
16
|
Bocs, hogy nem tudok sok konkrétumra visza emlékezni. Műtét után nagyon gyorsan hazajöttem. Itthon a lakásban "edzettem" a megengedett szintekig (terhelés nélkül stb. teljes terhelésig), majd a lépcsőházban fel-le, stb. Ha olyan idő volt sokat járkáltam. Az esetem azért nem típusos, mert előtte ugyanezen a lábamon volt egy komplett, nyílt lábszártörésem -amiről akkor megvigasztaltak, hogy - 30% esélye, hogy nem marad meg a lábam, szerencsére fertőzés nem lépett fel, így aztán megmaradt, de abban is volt szeg (egy évig úgy jártam dolgozni), nyilván nem volt azért teljesen jó állapotban. Mozogj sokat, de a lábadat csak annyira terheld, ahogy az orvosok javasolják. Helyre fog jönni ! Majd, ha javasolják járj úszni, ha nem, kérj a családorvostól beutalót a rheumatolóiára: ott biztosan javasolják. Persze, ha olyan foglalkozásod van, hogy nemigen engedhetsz meg ennyi időkiesést, tudom, hogy ezekkel nem nyugtattalak meg. De nem éri meg átlépni a határokat, mert az ember csak rosszabbul járhat. Ezt a korábbi törésemből tanultam meg. Együttérzéssel jó gyógyulást és türelmet kívánok. |
Előzmény: A CsirkecsonT (8)
|
|