rámiusz Creative Commons License 2005.03.24 0 0 402

A vakunak nincs papucsa, hanem ilyen markolatos izén trónol. Tehát kábeles kapcsolatban áll a fényképezővel. 180 fokban elforgatható és döntehtő. Valahogy így fest a készülék. NEM ilyen típusú, csak formailag ilyen. A képen a SUNPACK Auto 554-es szerepes. Ez pedig SUNPACK AutoZoom 3600 Thyristor.

Teljesen mechanikusan kell rajt állítgatni mindent, NiCd akkuról, vagy 8 db ceruzaelemről működik. LCD panel még csak hírből sincs rajt.

Különben csak azért érdeklődök, hogy ez, az eddig elfekvő vaku használható lenne-e ha alkalomadtán kevésnek bizonyulna a beépített kicsi vakucska teljesítménye.

És nem szeretném, ha bármelyik gép tönkremenne a vaku miatt. Mert nem merem, csak úgy összekötni a gépet a vakuval és próbálkozni, hogy hátha működnek.

A CASIO QV-5700 a céges fényképező, a NIKON CoolPix 8700 pedig a sajátom. (lesz mihelyst meg tudom venni)

OFF

Jóó sejtem, most majd jól lefikáztok, hogy miért ilyen "szarmerő" kompaktot akarok venni. Miért nem valami tükröset. De ebbe szerettem bele és nincs félmillám 1 DSL-R géprvázra, meg legalább 2 objektívre. Még ez is megterheli a tárcám rendesen...

OFF Vége

Üdv. Rámiusz