Sziasztok!
Tegnap megvettem én is végre a Gerendaházak újságot.Mindig vesszük ,hátha nyerünk,meg a képek,ötletek miatt azért érdemes.
Mint kiderült a kivitelező cégünknek is benne van egy háza,ezért duplán örültem!(Három iker)
Ami viszont kiborított,az ismételten a marketing duma,ami teljességgel érthetetlen:
- évekig szárított fát használnak
- nem lehet 20 fok felé melegíteni az első évben(amit előzőleg is leírtak itt már)
Kíváncsi lennék hogy ilyen feltételekkel ki épít házat?Azért ez eléggé irreális...
Amit érdemes benne megnézni ,az az év házának választott házikó,ami egy új megoldással lett összerakva ,amiről eddig én enm hallottam,de a fórumon sem írt róla még senki!
Mindazonáltal nagyon örülök ,hogy jön a tavasz,talán egy kicsit a fórumot is feldobja,mert eléggé leült:(
Én tegnap már a kerítésünk alapját ástam,hogy ha hozzák a házat be tudjam zárni valahová...ilyen még nem volt,hogy örömmel dolgozzam!:)
Megvettük az alapra a vízszigetelést végre,ajánlom a Metro-t ha valaki vásárolni akar ,nagyon nagy leárazások vannak ott!Pl. a bitumenes nehéz lemez 500Ft/m2 alatt van ,eddig 650 alatt nem láttam a környéken sehol.Nekem személy szerint ez több mint 30e Ft-ot hozott a házhoz...
Remélhetőleg a kereskedések erősen akciózni fognak és olcsóbban lehet majd vásárolgatni!:)
Jó építkezést mindenkinek!
Üdv:
Jamie