Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 752
mi mivel szegeden lakunk,mindig szerbián keresztül megyünk.egyszer büntettek meg tavaly hazafelé Röszkétől 10 kilométerre az autóúton.80-nas táblánál nyomtam 115 kilométerrel.20 kemény EU volt a bünti.azt hiszem itthon ugrott volna a jogsim is.
be kell tartani az előírásokat és szvsz senki nem foglalkozik veletek megkülönbeztetett figyelemmel.ahol mértek és aki gyorsan ment azt kíméletlenül kiszedték a sorból.egyáltalán nem érdekelte a rendőröket,hogy milyen rendszám van az autójukon.

tavaly Belgrád után elég intenzív útépítések voltak majdnem Podgoricáig és mivel Uniós finanszírozásúak voltak az idén remélem már érezni lehet jótékony hatásukat.persze csodát ne várj.szép komótosan lehet haladni.szeged-sveti stefan kb 12 óra nyugodtan,kapkodás nélkül.benzin van, de érdemes márkás kutaknál megállni,mert ott minden van/wc,büfé,bolt/.

jó tanács!
nem, szabad felvenni a szerbek vezetési stílusát!
az első időben elég rémísztőnek tűnik,de még egy utunk során sem láttunk balesetet ,aprobb koccokat leszámítva.de abból itthon is van bőven elég.vakmerőek,de szerintem jól vezetnek.nekünk szokatlan,hogy mindenáron előzni akarnak.el kell engedni.a tenger az megvár nem kell sietni.
Előzmény: DNS111 (747)