Zoli_az_oktato Creative Commons License 2005.03.19 0 0 472

"Viszont mivel az egész pályára rálátásom van, hamarabb veszem észre, hogy az Amway csapatába hiába küldi be az edző az újabbnál újabb játékosokat, mégis egyre kevesebben bóklásznak a pályán."

Az mit jelent, hogy az egész pályára rálátásod van? Kinn ülsz a nézőtéren a magasban, és onnon látod, hogy mi történik? Vagy mindíg megnézel bizonyos oldalakat, ahol az mlm cégek lejelentik a gazdasági adataikat, és így látod, hogy ma Mo-n melyik cég hova tart? Tehát az összes céget nézed, vagy csak az Amway, és a hozzá tartozó cégeket? Ha mindet, akkor milyen szempontokat figyelsz?

És a legfontosabb kérdésem: miért? Mi izgat? Mi mozgat? Kinek szurkolsz, és miért annak az oldalnak?

Hogy őszinte legyek, engem csak annyira érdekelnek más cégek eredményei, hogy tudjam, ki mivel foglalkozik, és hogy ez mennyire érinti az én üzletemet. ( pl:vízszűrő)

 

 "Érdekes kívülről megfigyelni, mennyi apró trükkje, pszichológiai módszere lehet a jelölt vagy az új munkatárs befolyásolásának"

Ez mindenhol így van, nálam is. És mindenhol máshol, ahol emberek kommunikálnak, és együtt dolgoznak. Téged is manipulálnak, engem is, mindenkit. Véleményem szerint, ha valakinek a fejében, a gondolatai nincsenek rendben, és nem tud arra fókuszálni, amit el akar érni, azt mindíg manipulálni kell..

Valaki biztosan Téged is manipulál, hogy elérje, azt hogy csinálj meg valamit.

 

Előzmény: Albertinka (470)