ugyörgy Creative Commons License 2005.03.19 0 0 11982

Hali.

a régi, leadott teazöldmetál 2001-es, 27.930 km-et futott, 3 év és 4 hónapot használt, főként vidéken és inkább távolsági utakon közlekedtem vele.

1. nem igaz, leadáskor átnézték, szinte alig volt kopott az eredeti gyári fékbetét soha nem csikorgott, igaz inkább a motorféket szoktam használni.

2. részben igaz, időszakos karbantartással nem zörgött és nem volt fölgumizva.

3. nem igaz nekem kléber volt, tökéletesen elégedett voltam. A rezonálás nem csak gumi függő, időnként (kb 10 ezrenként) illik centiroztatni.

4. sajnos igaz, főleg hidegben

5. sajnos igaz, habár nekem 1.630 mill-ért számították be, glx riasztó, ködlámpa, stb., talán szerencsém volt.

6. nem találkoztam elitélő véleménnyel az ismeretségi körömben.

7. a konkrét tapasztalat szerint nem igaz, mert egy kamion belém lökött egy ford transitot, és a lökhárító, hátsó merevítő, hátsó ajtó elég jól bírták a terhelést.

8. ettől nem félek.

9. ezt elfogadtam, mert erre állítottam be az igényemet és csodák csodája ilyen belteret kaptam, Egyébként két gyerek és egy kutya által elkövetett maszatolások a műanyagról sokkal jobban tisztíthatók.

És a teljesen szubjektív (érzelmi) kötödések: tetszik a formája a mérhetetlen praktikussága miatt >>>igény, és igények teljesítése !

ismét WR-t vettünk, de a régi eleje jobban tetszett, kicsit mosolygósabb volt.

Tökéletesen kényelmes, a fájos derekam miatt, habár a réginek az első ülései jobban tartottak, még kényelmesebbek voltak.

Nagyon jól, ki és átlátok a kasznin, ezért nagyon jó manőverezni vele. Igaz a régiben is és az újban is van tolatóradar.

Az én koromban már kissé zavar a sok vakító lámpáju szembejövő, ezért rohadtul utálok a hivatali opellel, vagy swiftel sötétben közlekedni.

Mi, elsősorban használjuk, és többedig sorba autózunk vele (értsd. nem a megjelenés, embléma a hűtőn, filing, divat és egyéb ilyen dolgok a mérvadók)

üdv. Gy.

Előzmény: zoli2k3 (11980)