Volt tüzér Creative Commons License 2005.03.19 0 0 926

Nem igazán értem a felsorolást. A két első stimmel, de abból mi a fenének kellett 6 darab ahhoz a hatalmas mennyiségű rakétához. (Dvinához sem volt több rakétánk). A két első volt az osztályoknál is, de az meg nem a TÜSZ technikája. A kompresszor egy csőrös ZIL hátulján volt. (egy darab volt belőle) A technikában rengeteg eszköz ette a sűrített levegőt. Ezért kellett a kompresszor, ami nem is közönséges darab, hiszen a berendezésekbe többnyire száraz levegő kellett. (III-as harmatpontú).

Volt néhány olyan jármű is, amiben a már összesűrített levegőt tartották hatalmas palackokban. Ez is ZIL-en volt. KIPSZ-et egyszer láttam, akkor egy ZIL-en volt egy műhelykocsi féle bodega, és abban volt a berendezés. Ebből viszont biztosan nem volt a TÜSZ-nél, csak kettő.

Ezeken felül még volt nekik darujuk is, ugyanolyan, mint az osztályoknak. A kocsiját az előbb mutattam. Volt még darujuk, macskadaru a szerelőcsarnokban. Más technika nem is kellett nekik ezen felül, mert mindent meg tudtak csinálni speciális kéziszerszámokkal.

Előzmény: st_patrick (918)