dielampe Creative Commons License 2005.03.19 0 0 8

BRIEN

 

Ha a politikai erők nem akarnak egymásal szót érteni, akkor felesleges az M betűt a nevükbe használni, mert elég lesz az SZP+PP+DF+SZDSZ= 3SZ+3P+2D+1F.

 

Formálódik egy közakarat, hogy 2006-tól teljesen  felesleges közpénzekből támogatni a pártok működését és a választási köccségeket - tartsák el őket a fő haszonélvezőik a tagok, ha már a szavazó polgáraik érdeke itt nem számít. 

 

Jó lenne tudni, hogy mennyi az igazi  tagdij bevétel és az állami támogatás aránya a költségvetésükben.  Ha minden párttag csak egy horgászjegy árát áldozza a szórakozásukra, akkor abból nem igazán lehet egy ilyen költséges működést csőd nélkül fenntartani.

 

Meggyőződésem, ha az országban a pártokkal szembeni általános állampolgári engedetlenség  nem a parlament feloszlatását tűzné ki célul, hanem a hazai politikai pártok szervezeteinek minden demokráciában  használható eszközzel végrehajtott anyagi tönkretételét, többre mennénk.

 

Magyarországot értékromboló politikájuk erkölcsi és anyagi csődközelbe vitte - kölcsönkenyér visszajár. Nem lenne ingyen pártház,  irodahasználat ,üdülő, TV hirdetések, műsoridő , kaja, úri vadászat, luxusautó, külföldi utak, csak hogy a legfontosabb ki nem fizetett tételeket említsem, lenne viszont mindennapi teljesítmény kényszer.

 

Dielampe