hehe, nem vagyok csaj:)
csak kurvara nem foglalkoztam ilyen dolgokkal eddig, ez az első kéróm. Otthon meg ezek a dolgok mindig apránként voltak, egyszerre ilyen nagy meló nem volt. meg nem is nagyon akartam ilyenekkel foglalkozni, sajna tavaly láttam be, hogy muszáj. meg nem lett volna rá időm sem, a mestereket baszogatni is alig tudtam ellógni pár napra a munakhelyről. A hétvégéket így is ilyen szarságokkal töltöttem, hogy csempét néztem, meg festéket, satöbbi, amit nagyon rühellek.
A vége fele aztán már gletteltem én is (a mesterek által elkúrt falat, pl. radiátornál, satöbbi), meg egyszerűbb dolgokat megcsináltam. pl. volt olyan, hogy a villanybojlerem kapcsolója elbadszódott, először felhívtam egy villanyszerelőt, aki húzta a száját, hogy "hááát ő nem is tudja, hogy kimenjen e", aztán mérgemben szétszedtem a kapcsolót, egy pöcök lazult ki, megcsináltam, azóta is müxik vígan. ja, meg az otthoni barkácsnak az is akadálya, hogy nincsenek szerszámok, persze ahogy néztem a faszikat, azok a problémák 80%-át a flexvágónak nezvezett csodaszerszámmal kívánják orvosolni, a "flexxel majd megvágjuk" dologra ugrottam a vége fele...
De elektromos hálózathoz, vízvezetékhez továbbra sem nyúlnék.