Kcsita Creative Commons License 2005.03.16 0 0 140249
Egy kis érdekesség :).
 
Nõi futsal: bravúr a legjobb négy között
[2005-03-16 10:39]Bravúros eredményekkel kezdte meg szereplését a legjobb négy között nõi futsal csapatunk.
- FTC.hu -
Hevesi Tamás együttese az érmekért folyó küzdelemben elõször a nagypályás válogatottak sorát felvonultató Universum ellen lépett pályára. Papírformának megfelelõen kezdõdött a mérkõzés, hamar kétgólos hátrányba kerültek a mieink, ám csapatunk lelkesedését mutatja, hogy a lányok képesek voltak felállni, és egyenlíteni, így a meccs 2-2-es döntetlennel ért véget.
A következõ ellenfél a Varga Transfer volt. A bajnokság favoritjának számító együttes ellen csapatunk végig „partiban” volt, sõt, a mieink elõtt adódott több helyzet is, fájdalom, az eredmény nem ezt tükrözte, hiszen 3-0-ra nyert ellenfelünk.
A csattanó a végére maradt. Lányaink fantasztikus játékkal 3-2-re legyõzték a háromszoros bajnok, válogatottakkal felálló Vestát!
Csapatunk nagyszerûen kezdte meg szereplését a legjobb négy között, hiszen az elsõ fordulóban 4 pontot szerzett, és így a második helyrõl várhatja a folytatást. Együttesünk õsszel alakult…
- Hétvégi szereplésünkkel bebizonyítottuk, hogy bármelyik csapat ellen eséllyel léphetünk pályára – mondta a lányok edzõje, Hevesi Tamás.
A következõ fordulóra április 3-án a csömöri sportcsarnokban kerül sor. Az elsõ mérkõzés 11 óra 30-kor kezdõdik.