Matáv sokkal rendesebb mint édász. Eccer csak lett net... Sajnos lány ma soká itt lakott, s ő bitorolta este fél 7-ig. Kicsit nagyon ideg voltam, mert azt hittem kaputt lett a gépem. Na ez nem hiányzott volna. Közben ugye felhívtam szeditet, aki azonnal és kíméletlenül felhomályosított, hogy harcba szállt a flanellekért... Könyörgőre fogtam netfőhatóságnál a dolgokat, s lám, meghallgatásra találtatott könyörgésem...
Többször vágtam hanyatt magam, mert helpdesk azt mondta, húzam ki, ha be van dugva. De mindez hiába történt. Több alkalommal létesíttettek velem új kapcsolatot, aztán újra húzzak ki dugjak be felszólítás következett...Aztán tegnap du. kiderítették, hogy a telefonkapcsban van a bibi. Nem is reméltem,hogy ünnepkor is utánanéznek!!!!
És most rövid ,de velős üzeneteim szálljatok az éteren keresztül!! (az éteren szállnak? fogalmam sincs, de olyan jól hangzik)
Boszi!! A századik szülidre megtanulok selyemből pecselni..... De csak minőségi munkát adok ki a kezemből (el ne hidd), s jó munkához idő kell. De hamarosan meghirdetem selyemgyűjtésemet!!
A flanellek nem inghez kellenek, hanem a rojtos takaróhoz. Sajnos az itt látott kép nem az én munkám...