banya Creative Commons License 1998.07.14 0 0 37
Kedveseim!
Először is: az utóbbi hozzászólóknak ajánlom figyelmébe a Barátság, a Barátság különböző neműek között (és van még egy hasonló, de nem jut eszembe a neve) című topikokat. (Lehet, hogy kicsit ásni kell.)

Szoknya, kedves!
Nem igazán értem a problémádat. Asszem, hogy nem ez az első pasas életedben, tehát az általad feltett kérdésekre már csak saját tapasztalataid, józan eszed alapján is tudsz válaszolni. Ha a fiúk véleményére vagy kíváncsi, azt kicsit általánosabban is meg lehet fogalmazni. Mindazontáltal drukkolok Neked, hogy a kapcsolat jó, stabil legyen, valamint váljon égigérő szerelemmé.

Félisten jól látja, hogy a szerelembe eséshez szükség van a megfelelő szituációra mindkét fél részéről. Mégis: szerintem vannak praktikák (férfi és női is!). A kérdés számomra mindig az, hogy a praktika alkalmazása tudatosan történik-e vagy ösztönszerűen jön, egyszerűen a hódítási vágyból, a tetszeni akarásból fakadóan. Asszem, hogy az előre kitervelt, alaposan kidolgozott praktika egyfelől előbb-utóbb úgy is kiderül, és akkor csalódást okoz, másfelől pedig (nekem) kicsit visszatetsző dolog.