Na végre két héten keresztül minden nap megpróbáltam a bejelentkezést végre kaptam jeszót! Tiszteletem mindenkinek! minden nap olvastam és napra kész voltam azért, egy két hozzászólás ami eszembejut:
1. Nem lehetetlen az a "kis" fogyasztás hiszen én is az ikerházamba 210 négyzetméter (pincével 70) havi leghidegebb napokba max:500 köbméter egy Ferroli Domina oasi tárolós készülékkel!
2. Én is a Drain back rendszer és a vákumcsöves kollektor híve vagyok.
3. Kiviteletző lévén én nagyon is ismerem azt a "barkácsolás"-nak nevezett dolgot amikor is a pénztárca határol be mindent. Éppen ezért mint minden szolgáltató én is barkácsolok és ha lehet olcsobban már pedig lehet, nem vetetem meg az "egységcsomagot", ha arra kérnek. Nekem is egyszerübb lenne, de azért úgy is müködik talán, lehet hogy ugyanolyan jól húz is az az öszvér mint a Ló.
4. Az unokáink füstjéről és levegőjéről! Igen is kell hogy gondoljunk rájuk, kell hogy azt ami környezetbarát használjuk, még ha a megtérülés csak az első második születésnapi tortájuk elfogyasztása után kezd a zsebünkbe vissza vándorolni.
Hát most csak ennyi jutott az eszembe Göbi.