Kéki Kata Creative Commons License 2005.03.13 0 0 531
Inkább éjjel fog jól az agyam.
Mikor valamit muszáj volt bemagolni, mint például a számlatükröt a könyveléshez, akkor inkább éjjel tanultam, olyan hajnal egy körül, mert akkor negyedannyi idő alatt meg tudtam jegyezni iszonyat mennyiségű adatot.

Sokat jársz a Kálvin tér felé?

Én a könyvet a megjelenéstől számítva viszonylag hamar megkaptam ajándékba, és egy nap alatt kiolvastam, annyira vitt magával a történet. Mintha már olvastam volna, mintha...

Nem tudom a Kontroll hol vérzett el, de sok más külföldi díjat is kapott. Én az Oscart nem tartom sokra.
Gondolkoztál már azon, hogy a cím nem csak a BKV ellenőrzést jelenti, hanem az önmagunk feletti kontrollt is?
Szerintem a gyilkos maga Csányi, egyfajta skizoid személyiség, aki néha elveszti az önkontrollt és szerintem a film címe erre is utal. Hm?

Tekintet. Én is mindig az emberek szemébe nézek, már ha engedik.... Nézem az embereket a tömegközlekedésen és mindenki lefelé néz, az emberek magukba temetve ülnek, nehéz elkapni egy-egy pillantást.

Vadászrepülőt is szívesen kipróbálnék, persze. Igaz, már ültem benne, anno egy repülőnapon bele lehetett ülni mindenféle vadászgépekbe, s akkor kipróbáltam.

A buddhizmussal úgy kerültem kapcsolatba, hogy mindig is sokat olvastam. TV-zni nem szerettem sosem, már tinédzserként sem, inkább olvastam. Meg zenét hallgattam. Ez a kettő nagyon ki tud kapcsolni.
Mennyi időd van olvasásra? Milyen könyveket szeretsz olvasni?
Előzmény: bertrand (530)