1.3 GS-em van, néhány bosszantó dologgal:
1. Erős fékezésnél a kalaptartó megemelkedik, majd "visszahuppan" a helyére. Elég röhejes.
2. A rádió érzékenysége elég kaki. Pomázról járok be Pestre dolgozni. Budakalásznál rendesen torzul néhány adó vétele. Az előző Swiftemben a legolcsóbb CD-s Sony volt. Sokkal jobb volt a minősége.
3. Kulcsnélküli nyitás.... Nekem tetszik, mert naponta ezerszer szálok ki-be és utálom a teletömött zsebeimben keresgélni a kulcsot. DE! Ha az anyósülésnél nyitom ki az ajtót, hogy a kabátomat berakjam (amiben a kulcs van) a vezetőülésnél már nem tudom az ajtót nyitni. A csomagtérajtónál nem tudom kinyitni az autót. Miért? Lehet, hogy előbb szeretnék berakodni. Persze ha a távirányítóról vezérlem akkor igen, de akkor már megint meg kell először keresnem a távirányítót...
4. Beindítottam az autót, majd kiszálltam, zsebemben az adóval. A kollégáim simán elmentek az autóval egy próbakörre. Röhejes...
5. Fogyasztás: Első tank. Már nullán áll a mutató és csak 430 km-t mentem városban, óvatosan. 45l-es a tank ha igaz. Ez kb 10l/100km-es fogyasztás. Nagyon sok.
Az előző 1.3-as sfiwtemet rendesen meghajtva is csak 6,5l volt.....
Észrevétel, tapasztalat ezekkel kapcsolatban?
Egyebek:
Ülésfűtés.
Egy hete amikor beültem, -13 fok volt. Jól esett a fenekemnek a langyosság. Én még kormányfűtést is elviselnék, mint egy merciben :-)
Azóta belerakták az állófűtést, az a tuti.
Légzsák.
Az A és B oszlopon oldalanként külön-külön függönylégzsák indító van. Akkor ez most 6 vagy 8 lufinak tekinthető? (2 első, 2 oldal, 2-2 függöny)