tschaffer Creative Commons License 2005.03.11 0 0 976
Hatranyos megkulonboztetes az szerintem a negativ diszkriminacio magyarul ok hasznlajuk ezt.

Es ujra csak azt vagyok kenytelen mondani hogy szuksegbol kell a melegek ugyet kezelni. "De itt sem kell a homoszexuálisokat külön képviselni, hanem lehet a többi hátrányosan megkülönböztetettel együtt (cigányok, szegények, stb" Nezd ha ezt a korabbi kormanyok is igy csinlatak volna akkor ma nem kene veluk kulon foglalkozni. Mert volt kulon foglalkozva a ciganyokkal, volt kulon foglalkozva a szegenyekkel, a hatarontuliakkal, a videki kepviselokkel (ugye +szallaspenz), de a melegekkel hogy hogynem nem volt foglalkozva. De elfogadom ervedet mind minden korabbi kormany kritikajat, de ugy gondolom hogy ami kimaradt azt potolni kell.

Bankos pelda. Az szamodra termeszetes hogy egy dolgozo not ugynugy itelnek meg a bankok mint egy ferfit? Az termeszetes hogy egy keresztenyt ugynugy itelnek meg mint egy mohamedant? Pedig most mondhatnam hogy statisztikailag a mohamedanok ... a nok ... NEM! Ha mas megitelest alkalmaz alkotmanyt sert!
Egyebkent pl szocpolkedvezmeny ha jol tudom (lehet hogy nem jol tudom) is igenybeveheto hetero nem hazas, de eggyuttelo par eseteben is. Tehat van allami megkulboztetes is, ismetlem ha jol tudom. De nem vagyok meleg nem tudom mik a napi problemaik.

A fizetesi megkulnboztetes mas! Te vasarolsz egy szolgaltatast ha nincs ra penzed nem tudod megvasarolni, de ha lenne ugynolyan jogod lenne. Ne keverjuk ossze a kapitalizmust es a demokraciat.
Előzmény: suto (973)