RealVergilius Creative Commons License 2005.03.11 0 0 75
Jól van, kb. erre számítottam. :-))

Maszi legutóbbi hozzászólására gondolsz ?
Lássuk...
- "családi hátszél" - Kit érdekel ? (amíg Nekem nem tesz keresztbe)
- "a lágerrádió hónapokon át MILLIÁRDOKKAL tartozott az ORTT-nek" Na és ? Az ORTT dolga, nem az enyém. A magyar médiatörvény egyébként az egyik legrosszabb a világon. (állítólag) A hallgatók nagy része tán pont akkor szórakozik a legjobban, amikor a Bumeráng éppen megsérti a médiatörvényt. Igen, tudom, ez rettenetes ! :-)
- "önmérsékelt, moderált műsorok" - Mire gondolsz ? Ahol nem bántanak meg senkit, akit pl. megerőszakoltak az ufók ? Ahol nem mondanak olyanokat, hogy "a kutyafáját " ?

Egyéb:
- "Irigyek..." stb. Mindenki szeretne számára érdekes munkát végezni jó pénzért. Ezt nem vitathatod. Egyébként Fialát is szeretem, de Ő más műfaj, másban jó.
- Miért baj az, hogy jól megélnek az éles nyelvükből ? Miért lennének álságosak ? Miért ne lennének öszinték ?
- A ripacs csak egy szó azokra, akik szórakoztató műsorokat csinálnak. Talán ripacsok, de ezt nem érzem pejoratívnak az Ő esetükben.
- Bedőlök Nekik !? Csak hallgatom a műsorukat. (néha)
Gyakran nem egyezik Velük a véleményem, de attól még jól szórakozom.

Na ebből elég.

A lényeg:

Arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy általában szidjuk/nem szidjuk a Bumerángot, talán próbáljatok meg konkrét eseteket említeni, amikor "bunkók" voltak !
Konstruktívabb lenne a vita...

Közben látom, hogy már jöttek konkrét példák. Lassan gépelek...
Előzmény: hurráoptimista (69)