Mijo Creative Commons License 2005.03.09 0 0 430

A joggal felmerült betegpanaszt, belső kivizsgálás követte, mely során ma került sor az ügy érintettjei szembesítésére, meghallgatására.

Minden tiszteletem Kulimák Gáboré, amiért van benne annyi kurázsi, hogy végigvigye a megalázó eset folyamatát, a kezelés nélkül elutasított barátjával egyetemben!

Amint megérkezik az etikai bizottságtól a mai nap jegyzőkönyve, és az alapján a kórházvezetés kialakult konklúziója, részletesen is közzétesszük annak történéseit.

Senki sem akarja, hogy még a mostaninál is kevesebb legyen az orvos, de azt sem akarják az egészségügyi ellátásra szorultak, hogy hivatásukat gyakorló egészségügyi dolgozók kivert kutyaként bánjanak velük.

Több ilyen eljárásra lenne szükség, márcsak azért is, hogy végre kapjon a fejéhez az az orvostársadalom is, mely egyes tagjait magasabbrendűségi érzés keríti időnként hatalmába.

Én is jól tudom, hogy rengetegen álltak odébb a nagyobb megbecsülés reményében (az odébb alatt, ugy egyértelmű, hogy nem keleti irányra gondolok), de ez nem azt jelenti, hogy idehaza csak a második, harmadik vonal képviselői maradtak. Rengeteg az olyan nagyszerű szaktekintély is, kik lokálpatriótaként maradtak, és velünk, a lakossággal együtt nyögik kínkeserves időink igáját! Minden tisztelet ez utóbbiaké!!!

Mijo

Előzmény: Mijo (429)