nebancsa_605_sri Creative Commons License 2005.03.09 0 0 384

Bandi örömére még egy problémám megoldását leirom :)))

Mikor megvettem a drágaságom gy kaptam meg a kocsi centrálzáras kulcsát hogy hiányzott a nyomógombja, rengeteget agyaltam mivel lehetne pótolni a gyárit, de nem jártam sikerrel, igy közel 3-évig úgy használtam hogy közvetlenül a mikrókapcsolot nyomkodtam. Persze esztétikailag elég csunya volt, meg a belseje is eléggé koszolodott, meg ez miatt már kellett mikrókapcsolót cserélnem, mert egy balul sikerült nyomás után letörtem...

Ám múltkor összefutottam egy 405-ös tulajjal és látta hogy néz ki a kulcsom, az övén is hiányzott mondta, de Kaposvár mellett Toponáron a Peugeot szervizbe rendelt hozzá és 2eFt-ért kapott is...

Több se kellett egyből beugrottam a Dombóvári kereskedésbe, és mondtam mit szeretnék, közel fél óra böngészés után a srác mondta hogy nem tud ilyet rendelni.

Ekkor félre állt a szám és ecseteltem hogy egy 405-ös tulaj nemrég kapott igaz nem ebbe a városba de az is peugeot kereskedés volt.

Ekkor megnézte 405-ös höz lehet e kapni, de azt se talált...

Na mostanra én nagyon szomorú lettem, látta ezt a srác és elkérta a kollégája 406-os kulcsát, és a nyomogomb mérete megegyezett az enyémmel...

Egyből rendelt is és kemyény 300Ft-ba került... :)

Most már igy néz ki a kulcsom...: