Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.03.07 0 0 89

Szia Alanis!

Most épp a gép előtt ülök és válaszolok Neked. ;-) Egyébként pedig zenélek továbbra is, csak nem a nyílt színen; saját házistúdiómban csinálok reklám- és filmzenéket. Ja, és gitározom. Tegnap voltam pl. egy castingon, Mester Tamás keres zenekart, gondoltam, megpróbálom, jó lenne ismét szinpadon lenni. Természetesen a zenélés miatt, a faszkodás továbbra sem érdekel...

Adler-ék meglepően jók voltak, annak ellenére, hogy este 9-kor még nem volt meg a zenekar és (szinte) semmi felszerelést nem hoztak. Kellemeset alkoholizáltam a hozzám hasonló öreg dzsungákkal. Te ott voltál? Találkoztunk? Ismerlek egyátalán?

Egyébként a koncerten meglepődtem, mivel játszották a Civil Wart (annak idején mi is), és azt hittem, hogy azt már Matt dobolta, de meghallgatva a lemezt rájöttem, hogy az még Adler volt és ezt a borító is megerősítette.

Az új MM-hoz nincs kommentem, ők tudják, mit csinálnak, de eddig szinte csak negatív vélemény hallottam/olvastam róluk. Mindenesetre e helyről is sok sikert kívánok nekik! A klippet még nem csíptem el eddig.

Előzmény: Alanis32 (88)