babydevil Creative Commons License 2005.03.07 0 0 298

Helló!

www.hevesikandallo.hu

 Ha elkezditek nézegetni a "kandallók" (bal oldali) képeket, asszem a 11. képpáron látható a miénk "téglapárkányos kandalló"  ??? néven.

Nem tom miért a kandallók közt van, bár úgy láttam, hogy a lakáson belüli cuccok kandallónak vannak minősitve, a lakáson kivüliek kemencének :-)

Végülis lényegtelen, viszont nézzétek meg a miénket, asszem nem véletlen imádjuk.

Vasárnap este befűtöttem, majd hajnali 2-kor arra ébredtem, hogy mindjárt elpusztulok. Alig 28 fok volt :-) Úgyhogy szellőztettem egy nagyot, aztán vissza szunya. Reggel hétkor már "csak" 24 fok volt. És egész este-éccaka-reggel egyszer sem indult be a cirkó :-)

Szombaton eljött hozzánk a geli-ből (az egy prima bútorbolt, ahol csakis és kizárólag igazi fából készült bútorok vannak, leginkább antikolt jellegűek, egyben -nem ikea legóban) az utolsó natúr fenyő kézzel festett szekreter :-) Szvsz ebben a hónapban is fel fogom használni az A hitelemet, mert van még ott 2 db szintén natúr fenyő/kézzel festett virágos éjjeliszekrény is... és asszem ha azokat nem szerzem meg, akkor keresek egy jó erős kötelet magamnak. Úgyhogy szombaton megint elmegyünk oda:-) shoppingolok egy kis bútorkát :-)

babydevil