jellem Creative Commons License 2005.03.06 0 0 404

"Egy tehetségét eltékozló, szétforgácsoló (általam kedvelt) műsorvezető tehetségtelen pojácákat mutogatott nekünk, meg egy bálnát bugyiban-melltartóban."

Egyrészt, ti miről beszéltek, milyen (m)értékről beszél az az ember aki "lebálnázik" egy nőt?!

(off

Másrészt. Tudom, hogy nem kéne erre reagálnom, de biztos rosszul esik ez a "tehetség szétforgácsolás" dolog, egyrészt köszönöm, hogy tehetségesnek tartasz. De legyél kedves tájékoztatni, ha van ötleted, hogy hogyan használjam jobban?

Azt már ismerem, hogy a saját csapatom pénzéből és munkájával megpróbálunk úgy tévézni, ahogy szerintünk kell, majd ezzel szerzünk 1) fölösleges messianisztikus elvárásokat, 2)pénzügyi buktát 3) nézői szánakozást 4)óriási bulit:))

Azt is ismerem, hogy nem tévézek és akkor mindenki szeret, mert vesztes vagyok, és lehet lappogatni a vállamat, hogy pedig de kellenél te ebbe a szarba...de nem megy mi...hát pedig úgy drukkoltam, hogy neked (se:) sikerüljön.

Azt is ismerem, hogy azt mondom, ok akkor csinálják azok, akik ehhez az üzlethez értenek, és ők ma a nagy királyok, nem pattogok. Ebből van az anyázás, amit jó esetben legalább a nézettség kompenzál...aztán majdcsak továbbléphetünk.

Azt még nem ismerem, hogy belátom, hogy nem vagyok erre való, és sértődötten elvonulok, és szurkolok, hogy másnak se sikerüljön, és ezt nem is fogom megismerni, mert igenis úgy gondolom, hogy erre vagyok való, és addig nem nyugszom, amíg nem sikerül.

on)

A szétforgácsoláshoz még egy utolsó költői kérdés, tényleg nem kell válaszolni: másoltál már lemezt?

:j

Előzmény: nemecseternő (394)