fucktothemusic Creative Commons License 2005.03.06 0 0 18656
arcok...
elhízás végett eladó pár s-es és m-es póló... mégpedig a következõk:

-SEVEN DAYS OF SAMSARA turnépóló: kék színü pólón fekete csík, rajta világosabb kékkel a zenekar neve. a pólót hátán turnédátumok vannak. és a föld kontinensei ilyen ezüstszínü kocskákból kirakosgatva. eléggé faszán néz ki. aki nem ismerné a zenekart, eléggé súlyos muzsikát játszanak. catharsis, his hero is gone keverve a mai chaoscore cuccokkal. (s)

-THE NATIONALE BLUE nevü remek bostoni indierock zenekar bordó színü pólója amin egy bagyoly látható, valamint a zenekar neve természetesen. sznitén faszán néz ki, sajna errõl sincs képem. (s)

- THE RED CHORD zseniális koncertjén lehetett kapni egy olyan pólót amin a zenekar logója van. hátán pedig reflections records logó. a zenekar egyébként most a metal bladenél van, clients c. lemezük májusban kerül a boltokba. a zenekar dobosa aki az europa turnén nyomta most az unearth-ben van. (s)

- ANALENA egy horvát zenekar, remélem nem nagyon kell bemutatni, pl. az as friends rust-al nyomták gödöllõn, nõi énekessel,stb. a póló narancssárga színü. az elején egy analena logo található, hátán pedig nagy betükkel : to live, to die no more felirat... (s)

-FORSTELLA FORD turnézott európában és csináltak egy limitált nyomású pólót ( talán 25 készült belõle ) amit csak a turné elsõ egy-két állomásán lehetett kapni. ez is olyan. piros színü, rajta egy ilyen kaciféntos minta, amelyet a well versed in deception lemez számozott verziójának borítóján lehet látni. a zenekart aki nem ismerné, egyik legnagyobb screamo zenekar odaát. level plane records, stb. (s)

-RAMBO póló M-es, és az a minta amit a 2002-es európa turnén lehetett kapni. george bush ül koponyák meg bombák között, és alá van írva, escape from america. ( m ) 

árat nem írok, írjátok meg mi mennyit érne meg nektek, biztos meg tudunk egyezni... email: fucktothemusic10 kukac freemail.hu