laka04 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 207

'stét!

 

"Amelyik Budatétény néven szerepel, az az utódja a Budai Chinoinnak, amiben közel 8 évig nyomultam .. -  én úgy tudtam, teljesen mexűnt a foci a Jókai Mór u. 60. alatt"

 

Jóki Mó utca 60. alatt nem is tudom, hogy van-e még foci. A Budatétény SE pályája a Jókai Mór utca 37. alatt van. Bár nem tudom, hogy távolságban mennyi a különbség a két pálya között. Lehet, hogy egymás után van a két pálya, nem vagyok azon a környéken ismerős. Annyit tudok, hogy a volt 138-as buszvégállomástól (Jókai Mór utca) 2 megálló az 50-es busszal. Viszont a Budatétény pályája műfüves, kivilágított, van, hogy nagyobb csapatok (Vasas, MTK stb.) is ott szoktak edzeni a tél folyamán. Egyszer megtörtént velünk az az eset, hogy megtudtuk, hogy a Budatétény ellen lesz meccs novemberben, este 6 órakor. Meglepődtünk, azután kiderült, hogy milyen modern pályát birtokolnak. Szóval nem tudom, hogy ugyanarról a csapatról/pályáról beszélünk-e. Viszont van egy olyan csapat is, hogy Chinoin, ám ők - ha jól tudom -Újpesten, a Tábor utcában bérlik a pályát.

 

 

 "Írjátok be lécci, ha tudjátok, a tavaszi meccsek helyszínét+ kezdési idejét , lehet "kinézek" 1-2 derbyre, ha időm+ a családom engedi .. :-)))"

 

Mármint a Kikötőét vagy a Budatétényét?

 

"Jobbulást mindenkinek , bizakodjatok, má' nem soká itt a tavasz ... talán :)))"

 

Köszi! Csak az a baj, hogy én már október óta várom a tavaszt. Már igazán jöhetne, mert a tökön ki van ezzel az idővel!

 

Elhiszem, hogy ő van a képen, csak a többin olyan máshogy nézett ki, és sokszor poénkodott. Azt hittem, hogy megint berakott poénból egy képet, hogy megint beugorjak neki. :)

 

Hajrá KÖTŐ!

 

 

Előzmény: w.ullrichfun (206)