suggestive Creative Commons License 2005.03.05 0 0 4

gyakorlatilag arrol van szó hogy mit tennél ha te lennél az USA elnöke.

Nos a feltételek nem számitanak, hiszen ez csak képletes.

 

Én pld. egy teljesen komplett terrorista ellenes csomagot dolgoznék ki:

Pontokba foglalva ki mit kell csináljon, határidök feltételek.

Röviden a muszlem országoknak egy ultimátum, hogy anyagi és katonai támogatást kapnak, de egy even belul felszámolják a terroristákat. Ha egy év mulva nem lesz csond, az o fejukre lesz koppintva. Minden arab és muszlem ország megkapja a magáét. Ha meg legyözik (tehát ÖK) a terrorizmust, akkor jutalmat kapnak. Tehát dupla vagy semmi ( a szo szoros értelmében)

 

Ugyanakkor ha egyetlenegy terror  cselekmény is lesz közben akkor az tizszeresen lesz megtorolva. Abbol indulva ki, hogy a terror cselekmény is ártatlan emberek életebe került.

 

Én abbol indulok ki, hogy pld. a nemet megszállás alatt a partizánok elbujtak a civil lakosság közé. A civilek tudták, kik azok, de nem mondták meg. Erre megöltek mindenkit, természetesen a partizánokat is. Ezek után más falvak lakossága kézzel lábbal tiltakozott hogy közéjük partizánok rejtözzenek.

 

A terror elleni kuzdelem háborus állapot, nem tárgyalni és börtön, hanem statárium a terrorsitákra. (most legtöbbjük szuper külön zárkában nezi a TV-ét éttermi kaja, és üzenget a pajtásainak)

 

 

Előzmény: fotógám (-)