hepehupa75 Creative Commons License 2005.03.03 0 0 19

Sziasztok,

az én fiaim fejenként kétszer voltak a Lászlóban, hol hányós hasmenős, hol asztma miatt. Két fertőző osztályuk is van, az egyik a kicsiknek, a másikba a nagyobb gyerekeket teszik. Utóbbi egy kicsivel jobb, nagyobbak a szobák. A dokik, ha jól vettem észre ugyanazok. Az első hányós hasmenős balhé után hazamentünk, majd 2 nap múlva mentünk vissza, mert hazavittünk valami vírust... Láttam (lévén üveg a szobák között), hogy hogyan (nem)takarítanak, amikor hazaengednek valakit, arról jobb nem beszélni.

Nekem volt, hogy úgy is kikötötték a gyereket, hogy ott voltam, de muszáj volt, mert én sem tudtam megnyugtatni, úgy dobálta magát, meg ki akarta tépni az infúziót.

Viszont volt egyszer, hgoy a nagyobbik fiam nélkülem volt bent (igaz, hogy pénzeltük az ápolónőket), de nagyon rendesek voltak vele, amikor odaértem napközben, mindig volt bent nála valaki, hol olvastak, hol báboztak neki, ezzel nem volt gond.

Tényleg kosz van, és ha kapsz is helyet, egy vagyon egy éjszaka.

Ahol a nagyobbak vannak, minden szobához van fürdőszoba, de én a kádat (ezt sem értettem, hogy miért kád van), mindig alaposan kicsutakoltam.

A Heim Pálban egyszer voltunk, (oda tényleg nem lehet hányás hasmennéssel menni) sokkal kedvezőbbek a tapasztalataim. Igaz, hogy ott se nagyon van olyan szoba, ahol együtt tudsz lenni a gyerekkel.