Baboona Creative Commons License 2005.03.02 0 0 306
Köszönöm a gyors választ! Attól tartok, a kőgrill/raclette sütő nem alkalmas az általunk igen kedvelt ún. rosejbni, továbbá a különféle panírozott zöldségek (karfiol. gomba, padlizsán), rántott tonhal, etc. sütésére. A bő zsiradékban sütéshez - úgy vettem észre - még mindig jobb a fritőz, mivel sütés után nem tocsog olajban az így sütött étel, szinte száraz. Szóval szerinted álljak át a mangalicazsírra? Térjünk vissza a hagyományhoz, nagyanyáink módszeréhez? Én egyébként eléggé szkeptikus vagyok az új dolgokkal szemben, szerintem sokszor érdemes követni a régi, bevált módszereket, amelyeket sok-sok éven át használtak. Persze, itt van pld. a magas koleszterinszint/rák (ld. vaj/margarin) kérdése - ideális megoldás nincs ma már.
Előzmény: H_G (305)