soha nem rombolt a kutyam (soha, semmit!) igy ehhez nem tudok hozzaszolni, de az biztos, nem hasznal, h egyedul van ....
eves, nekem ez maniam, es lehet hulyenek nezni, de minden kezdo kutyasnak konyorogni szoktam;
a kutyanak soha semmi kajat se kezbol, se sehonnan, es semmikor, csak mikor evesido van a taljabol!
en meg "jutalomfaltot" se soha ... mert azzal csak azt eri el az ember, h a kutya allandoan csurgo nyallal varja ... meg az utcan persze kiesik az ember kezebol es akkor felzabalhatja a foldrol .... namost amit o talal azt miert nem?
en kiosztottam 1-2 pofont mikor kajat talalt, es mikor mastol probalt elfogadni ... ennyi eleg volt.
tenyeszto nem hitte el, egy csirkecombbal menetet vagott a kutya nyakan .... szegenykem ugy tekergette a fejet, h ne is lassa .... soha senkitol semmit nem evett meg ... volt belole sertodes, de ez nem erdekel.
a taljabol is csak vezenyszora .... volt, h a gyerek elfelejtette mondani neki es hosszu pecekig allt a sajat talja elott es csak nezte ....
szoval egy modszer van (szerintem), h soha senki nem ad neki semmit! csak a vacsora van a sajat taljaban (en pl akarhova mentem a talat vittem magammal)