Babco Creative Commons License 2005.02.28 0 0 131

Sziasztok!

A barátnőmmel és a 3 éves lányainkkal utaztunk a villamoson, amikor a barátnőm lánya elkezdte nyalogatni a kapaszkodót. Anyukája először szépen, utána már egyre erélyesebben rászólt, hogy ezt nem szabad. Végül erővel elvette onnan. Erre a szemközt ülő öregasszony odaszól a férjének, hogy az anyuka miért nem hagyja békén a gyerekét. Normális? Nyalassa végig az ő gyerekével a villamost!

 

Lehel téri végállomásnál szállnék fel a villamosra a gyerekekkel. Felteszem a nagyot,leültetem, szállok le a babakocsiért, a vezető már csönget, majdnem rámcsukta az ajtót. Egyik mókus ott állt az ajtónál - esetleg segíthetett is volna - röhög: Majdnem lemaradt. Hihihi.

Nagyon vicces. Ha lesz egy kis időm, én is nevetgélek rajta. Mellékesen jegyzem meg, a minap a buszmegállóban mire megfordultam, két kiskamasz már emelte mögöttem a kocsit. Pedig amikor leszálltak, úgy siettek, hogy majdnem fellöktek egy férfit. Miután segítettek, rohantak is tovább.

 

Azt már megfogadtam, ha még egyszer vadidegen ki akarja venni a gyerekem szájából a cumit, üvöltve küldöm el a francba. Először is: piszkos kézzel én sem fogdosom a gyerekem cumiját, idegenek pláne ne tegyék. Másodszor: nem érdekel, mi a véleménye a cumiról, nekem az, hogy ez a szülő magánügye. Ja, kedves idegen pár megállóval később leszáll, anyuka meg nyugtatgassa a már fáradt, nyűgös kisbabát.

Amióta gyerekkel utazom, az összes bolond megtalál.