töky11 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 2768

Lakossági vezérelt "B" árszabás
(a köznyelv szerinti éjszakai áram)

A fogyasztó az "A" díjszabás mellé a "B" díjszabást is választhatja.
A "B" díjszabás szerint számolható el a szolgáltató és a lakossági fogyasztó között létrejött általános közüzemi szerződés alapján a fogyasztó által meghatározott bármely, szakaszosan is biztonságosan üzemeltethető - a vezérelt áramkörre fixen, nem dugaszolhatóan csatlakoztatott - fogyasztói berendezés (pl.: bojler, hőtárolós kályha stb.) fogyasztása. Ezen berendezések fogyasztását a lakossági "A" díjszabásnál olcsóbban számolja el a szolgáltató.
A "B" díjszabással elszámolt berendezések müködtetéséhez - egy általunk felszerelt berendezés segítségével (kapcsolóóra, hangfrekvenciás központi vezérlés) naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos-energiát, előre nem meghatározható, csúcsidőn kívüli időszakban. Ezek az időszakok, a közhiedelemmel ellentétben, azonban nem csak az éjszakai órákra korlátozódnak.

Bocsi hogy megint felhoztam a témát,de én már egyszer körbejártam. Szeretettem volna ha a nagyfogyasztok erről mentek volna. De Ez nem lehet. Ha dugaljat teszel akkor az Áramlopásnak minősül!!!

Még csak annyit szertnék megkérdezni hogy milyen a DAIKIN FTK/RK25 klima? 89900ft+fa adják. Szerintem jó vétel lenne nem?