Rihárdó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 27

Ki kell mondani: sajnos Mo-n nem kezelnek semmit a megfelelő szinten, illetve a produkcióhoz méltón. Egy bizonyos idő eltelte után mutatkozik meg igazán, hogy mi korszakalkotó produkció. Ez így van a L'art Pour L'art-tal is, minden tekintetben megreformálta a magyar humort, olyan szintre emelve az abszurd műfajt, amelyet még Örkény (és hadd ne soroljam a többi nagyszerű írót) sem tudott sokáig a felszínen tartani.

A sajnálatos csak az, hogy ma a fogyasztói társadalom kielégítésére szakosodtak a kiadók, lehetőleg extraprofitot szeretnének termelni, és nem pedig ápolgatni egy-két műalkotást.

Tulajdonképpen csatlakoznék: egyrészt a méltatlanság, másrészt pedig az ős-Lart Pour Lart feloszlása játszhat közre egy esetleges DVD kiadatlanságában - egy dologban azonban mégis reménykedhetünk: talán ha a tagok között enyhülnek az ellentétek, (és ha már nem kapnak másból pénzt :) )akkor lehet hogy megjelenik a Vastyúk is talál szeget sorozat DVD-n (mint ahogy nagy meglepetésre megjelent a Monty Pithon repülő cirkusz sorozat is), amelyhez remélhetőleg mellécsapják majd a "Jön a Medvét" is.

 

Reménykedjünk :)