babydevil Creative Commons License 2005.02.23 0 0 192

Hahó Jamie!

Gratula!

Mostantól akkor Te is el fogsz kezdeni őszülni :-)

Ez egy jó ár/szolg.érték arány, amit kaptál a cégtől.

Viszont a belső munkákra még mindig baromi sok pénz el fog menni, arra számitanod kell. Nekünk csak a viz/fűtésszerelés volt végülis 600 e + 200 ezer cirkó+100 ezer cirkó füstelvezetés.Vagyis össz. majd egy milkó.És még ezután jött a gáz, a villany, kémény, stb.

A jó minőségű burkolatok is qrva drágák, mi pl. hetekig csak csempe után, majd újabb hetekig járólapok után mászkáltunk.És dilemmáztunk, hogy az olcsó-de kevésbé szép és jó, vagy a drágább, de szebb és jobb minőségűt vegyük meg.

Aztán a drágábbat vettük meg.

Arra vigyázzatok a belső munkáknál, hogy minden esetben a jobb minőséget- nektek jobban tetszőt vegyétek meg, mégha drágább is, mert később nagyon nehéz "visszacsinálni" pl. egy csempézést. Szóval érdemesebb egy kicsit éhenhalni a jobb cuccokért, mint évekig nem túl szivesen nézegetni az olcsóbb pl. csempét.

Nekünk pl. kihozták a lucfenyő hajópadlót, de az annyira kontrasztosan csúnya volt a vörösfenyő boritáshoz képest, hogy inkább visszavitettem. És rendeltem vörösfenyő hajópadlót, ami igaz, hogy drágább volt asszem 70 ezerrel, viszont sokkal szebb, erősebb maga a faanyag is.

Szóval nem szabad spórolni az ilyen részleteken, inkább kicsit később legyen meg minden, de ami van, az olyan legyen, hogy mindig szivesen nézegeted, hogy örömmel tölt el a ház minden egyes cm-e.

Előzmény: Jamie25 (180)