Sziasztok!
Örömmel jelenthetem be-már aki kíváncsi rá persze:)-hogy végre révbe értünk és megtaláltuk a kivitelezőnket!!!Szerződést tegnap megkaptuk,jelenleg ügyvédnél van átnézésen,várjuk hogy az OTP bólintson a hitelre(50% önerőnk van elvileg nem lehet gond) és végre indulhat a banzáj!Hihetetlenül boldog vagyok,azt hittem soha nem jutunk el ide.
Hogy konkrétum is legyen:gerendaház 10x18-as rétegragasztott gerendákból,10cm-es szigeteléssel,belül 2x18 cm-es lambáriával burkolva a külső falak,belsők tömör gerendából az említett méretekkel.
Ház 102m2 alapterület,tetőtér beépíthető,jelenleg oda nem kértem falakat.
A kapott ár Brutto 10.100.000 Ft ,ez nekem teljesen jó tekintve a műszaki tartalmat:
-összes fal
-tető(szarufák,födémgerendák(25x18cm!!),tetőléc,födém járófelület,...)
-tetőfedés Tondach keringő /piros ,minden szükséges kiegészítővel (madárháló,szellőzőelemek,hófogó,kúpcserepek,cserép,...)
-belső faburkolatok a falakra,tetőre,födémre
-külső festés 3x STO lazúrral,impregnálás gomba ,kártevők,tűz,penész,elszineződés ellen
-külső nyílászárók 1,4-es üveggel (12 db,ebből 1 bejárati ajtó és 1db 2 szárnyas teraszajtó)
-5 db tetőablak
-páraátersztő és párazáró fóliák
-15cm-es szigetelés a tetőbe
-összes kötőelem,ragasztó,...
-felépítés,gyártás,....
Gyakorlatilag teljesen kész kívűlről ,ereszcsatorna nélkül.Belül ami hiányzik:belső festés,burkolatok,gépészet és szaniterek,lépcső,belső ajtók.
Remélhetőelg minden jól megy és nyár közepére kész a házikónk!:)))
Bocs,ha valakit nem érdekelt,de engem nagyon feldobott!:))
Üdv:
Jamie