trikó Creative Commons License 2005.02.23 0 0 2522
Sziasztok!


Következő a felállás, amelyben a lehetőségeket szeretném megkérdezni a hozzáértőktől:

két éve lakunk egy utcában, ahol négy éve nincs közvilágítás ( VÁROS közepe).

Jó féléve az igérgetések nyomán írásban (email) rákérdeztem a polgármesterre, hogy közvilágítás, útburkolás és egyebek mikor kerülnek összhangba az igéretekkel.

Akkor járhatóvátétel címén az út egyik végét kb 10 méteren lesóderezték és kész. Állítólag vizesárkot is építettek, de ennek nyoma sincs (!!)
Máshol voszont építettek árkot elvezetés nélkül, íhgy most azok szinültig vannak hólével, vinoman befagynak és rájuk esik a hó. Innentől csak egy lépés, hogy valaki beleessen a sötétben.

Külön felhívtam a figyelmet a világítás hiányára, amely a sár, a kóbor ebek, a járdák hiánya és a közbiztonság szempontjából is erősen hiányzik.

Le is fotóztam az utcát nyakig sárban, valamint felhívtam a polgármester figyelmét erre, hogy nem szándékozom kommunális adót fizetni arra, hogy máshol (érdekes, épp az önkormányzat melletti utcákban) aszfaltozzanak, miközben itt semmi nem történik, az önkormányzati alkalmazottak az utca létezéséről sem tudnak.

A polgármester ezt "hisztériának" minősítette szó szerint.

Most viszont épp gipszben fekszik otthon a feleségem, mert elcsúszott a sötétben egy jégfolton.

Izületi sérülése van, nem 8 napon túli, de a betegácsi mégis lesz vagy két hét, nekem pedig az első héten itt kell lennem vele, lévén erősen korlátozott a mozgásban, amíg gipszes.

Nem szeretném ha mindez ennyiben maradna. Személyesen a polgármestert is szeretném megmogyorózni, lévén több határozott figyelmeztetést kapott az áldatlan állapotokról és döntésjoga is volt a helyzet felszámolására.

Járható utat keresek a dologra.

Válaszotokat előre is köszönöm.