Barbabianka Creative Commons License 2005.02.22 0 0 230

Hallo LUCzI FERenc!

Ugye jól irtam a neved

Mint láttad szivesen vettem részt a másik két hajós topcban. (valószinöleg tovább is tenni fogom) Nem ellenük készült ez. DE azokban külmotoros kishajók és Magyar folyami hajózás a téma. A harmadikban pedig Balatoni meg Dunai nagy géphajók.

Érdekes és figyelemmel olvasom öket. Viszont sok hajóval rendelkezö hajós van akit esetleg érdekelnek tengeri problémák és hajók amik nem csak 5-20 lovas motorokkal vannak ellátva.  Az nem protzság, hogy valaki egy kissebb vagy nagyobb turahajóval bejárja a horvát tengerpartot.  Én valamikor 4,5 méteres Hillével hajótam Zadartól Dubrovnikig és vissza. Kedvet szeretnék hozzá csinálni

Az Indexre most találtam de már kb 3 éve olvasom és irok a Boots-Forum-ba. Bahajóztam az Adriát Triesttöl Dubrovnikig. Több száz link cimem van ebböl a témakörböl.Nem személyeskedni akarok mint Te, de van tapasztalatod ezen a téren?

A két futó topic nem érinti ezeket a témaköröket

A téma nincs szétforgácsolva ezáltal csak kibövitve.

Igazad van? hogy fogadjam meg egy régi törzsasztalos tanácsát és zárjam le a topicot? Nyaranta több száz hajó van lent az Adrián. Talán érdekli öket ez a téma! Ha nem akkor akkor úgy is elhal a topic.

Addig is baráti üdvözlettel

Barbabianka

Előzmény: LUCzI FERencz (229)