Mumu Creative Commons License 2005.02.20 0 0 200

Bar nagyon sokban egy veleemnyen vagyunk (mnintha neha nemis ugy nezne ki..) de Orban minositeseben egyaltalan nem.

Olyan politikusnak atratoim akinek semmilyen fele meggyozodese nincs,kivetel a hatalomra vagyas.A mellett hogy kiztuno politikai erzekkel bir es jol fogalmaz valojabban ,lusta minden reszletbe belemenni ugy tette azt a negy ev alatt is..Amit sikernek konyvelnek el az a Bokros csomag utani tobb eves konszolidacio ami at ment Orban uralkodasanak elso harom evere is.

De aki mint ateista,kezdte rovid iudo utan buztgio kereszteny egyszerre katholikus es reformatus tudott lenni,aki eloszor mint Bibo leleks tanitvanya szerepel majd antiklerikalis (csuhasok,imara !Parlament 1991)szbadelvu,kistestvere a SzDSzneka liberalis nemezetkozi unio tagja,majd nemzeti es kacsintgato a MIEPre (nem Csurkara csak a szavazoira) kesobb nepparti konzervativ athuppanva az europai neppart szovetsegbe,most meg Kadarnosztalkgias es Munkasparttal kooperalo ,csak hogy a tobbseghez szukseges szavazatokat megkaphassa,az nekem nem jellem.Aki pedig nem eleg szolidan all akinek rioóovid 15 ev alatt anyifele megelhesenek hasznalo politikai meggyozodese van az ne kormanyozon meg egy kis hajot sem.

Nem allitom Gyurcsanyal szemben mert o sem a peldakepem.Aki ott hagyja edesanyjat Paapn a panell lakasba egy nyomorek hugaval egyutt "mert o ott megszokta" az se beszeljen nekem nemes celokrol.Keresem azt a baloldali csoportot ahova MO-n szeretnek tartozni de nem talalom.

Mind anegy szonokhoz nem mehetsz mert azzert ultetuk oket kulon hogy kenyszeritselek -:)) valaztani...

Az EU ereteklistajat nem en hanem mi negyen egyutt allitottuzk ossze mind latod negy kulonbozo ember harom orszagbol.Ugy szinten a magyar erteksort sem en sot ott nagyoin rezervalt voltam,utolsonak jegyeztem.

Előzmény: KanOne (190)