JFEry Creative Commons License 2005.02.20 0 0 424

1,1kg

20 vagy 24 cm csőhossz

7,5J alatt

min 135m/s

Hobbi eszköz, de ha a gumikat rendben tartják elég jó!

Arretáló felhuzású mely a töltő űrt is nyitja. Ide helyezhető az egy darab diaboló jellegű lövedék. A felhúzókart helyretolva a töltő űr is záródik, a szerkezet lövéskész. Az elsütő billentyű három ponton állítható.

A sátorvas elején lévő csavarral a holtjáték állítható.

A billenytűszánon lévő a frogásponthoz közelebbi első csavarral az elhúzott billentyű helyzeben meg kell keresni az elsülés pillanatát. Innem negyed fordulatot vissza kell forgatni. A második csavarral a billentyű elhúzott helyzetében kell az elsütés pillanatát megkeresni és azon túl kell tekerni egynyolcadnyit. A billentyű oldalán lévő csavar oldása után a billenytű a kinyújtott ujjhoz állítható. A sátorvas hátulján lévő csavarral az elsütéshez kellő billentyű erőt lehet állítani(állítóleg 0,5-és 1,5 kp között de ez duma.)

A célzónézőke tervezett osztása 10méteren 0,5mm per klikk, de ez sem igaz.

 

Időnként kis (500lövés) WD40 jót tesz neki. A tömítésekre viszont sajnos (mint minden CO2-es csúzli) érzékeny. Elég nyűgös szerintem a patroncsere. Mehet 8 illetve 12grammos patronnal. Lehetséges hozzá duplapatronos tartály venni, illetve van hozzá versenymarkolat. Bár ezek inkább csak voltak, míg voltak!

Gázpalackról is tölhető a kis tartálykája, van ilyen adaptere is, illetve fontos, hogy meglegyenek a palack kulcsai is!

 

kb ennyi

Előzmény: Chronoss (423)