Scruff Creative Commons License 2005.02.19 0 0 570
Üdv mindenkinek,

nem oly rég vettem át az új Suzuki Ignis Sportomat és egy kérdésre reagálva szívesen megosztom a tapasztalatokat:

1. Felszereltség: megjárja, el.abl., man. klíma, kissé furcsállottam, hogy 3.5 M-ért nem fért bele még egy egyszerű rádió sem, nem hogy cd-lejátszó. A fehér alufelniket minden piros lámpánál megbámulja a szomszéd...

2. Motor/fogyasztás: A motor valóban pörgős, szereti a magas fordulatszámot, de alulról is kielégítően húz. Sajnos a fogyasztás igen magas, mind városban mind pedig országúton (forszírozott tempó mellett) 9-9.5 l között van. A 98-ast jobban szereti, abból kicsit kevesebb kell. Lehet hogy majd még alakul, alig pár száz km van benne, de sok reményt nem fűzök hozzá. A végét nem néztem még meg, de sztem olyan 190 körül van. Bár 160 felett már eléggé hangos a motor. A kormányzása nagyon pontos, olyan gokartos, de igen észnél kell lenni nagyobb sebességnél.

3. Külső/belső: Szerintem helyre kis autó, olyan dobozforma, a spoilerek elég közel kúsznak el a fekvőrendőrök felett. A futómű borzalmasan kemény, rossz úton olyanokat üt, hogy ha McDrive-ban fogyaszt az ember, jobb ha kiáll kólázni a parkolóba, mert kb. 5-6 cm-re emelkedek néha az üléstől. A műanyagok belül kemények, néhol kissé hézagosak az illesztések, de nem nagyon nyöszörögnek hál' istennek. A sportülések jók, de max. átlagos testalkatig, magasabb/kövérebb emberek szenvedni fognak benne, ugyanis elég szük a hely a hátnak és nem is túl kényelmes a tömése sem.

Ha bárki tud hasznos infokat a fenti autóba beépíthető jó hifiről/hangszórókról, illetve egy apróbb tuningpraktikákról, szívesen venném ha megosztaná velem is. ha bárkinek kérdése akad, én is szívesen válaszolok.

Előzmény: aro14 (560)