Wác Creative Commons License 2005.02.18 0 0 263
A németek figyelik Hercegfalvit

Pápa, február 18., 12.00 Lehet, hogy Pápán keresztül vezet az út Cottbus-ba.

Mint arról beszámoltunk, Hercegfalvi Zoltán immáron a Lombard Pápa játékosa lett. A labdarúgó elmondása alapján a pápaiak vették fel vele a kapcsolatot, amikor kiderült, hogy komoly gondok vannak Székesfehérvárott.
Mindenesetre a Lombard megvárta, amíg az ügy "rendeződik", majd csapattársával, Szabó Tiborral együtt leigazolta a 25 éves támadót. A futballista kétéves szerződést írt alá a kisalföldi csapathoz. Mindezt annak ellenére, hogy Hercegfalvi Cottbus-ban járt próbajátékon - pontosabban: kint volt a német csapatnál, de a játék elmaradt.
- Nem miattam hiúsult meg a cottbusi szerződésem - mondta honlapunknak a labdarúgó. - Sajnos, amikor kiutaztam Németországba, olyan nagy havazás volt arrafelé, hogy a szakvezetés nem tudott megnézni mérkőzés közben is. Arra tettek ígéretet, hogy valamelyik magyar bajnokin majd komolyabban szemügyre vesznek. A német vezetőedző azt ajánlotta nekem, hogy majd olyan szerződést kössek, ami lehetővé teszi, hogy nyáron külföldre igazoljak. Mondhatni úgy is, hogy a cottbusiak szemmel tartanak engem.