babydevil Creative Commons License 2005.02.17 0 0 139

Szia Jamie!

Örülök, hogy lesz kemence. Meglátod isteni találmány. Nálunk a búbos a nappaliban van, viszont a nappali/dolgozószoba falán van egy lyuk, úgyhogy a fűtőtérből a lyukon keresztül a dolgozószoba is simán fűthető. Lehet is egy szál gatyában rohangálni, mertha a lakásban 24 fok van, akkor a dolgozóban 26-28!!

Úgyhogy bár húzós volt a kemence ára, és az uram is kétkedett a hasznásságában egy ideig, igy utólag, hogy teljesen használatba fogtuk, hát áldom azt a napot, amikor kitaláltam, hogy legyen.

Egyébként ha a kemencével fűtünk be és nem a cirkót használjuk csak, akkor a lakás páratartalma/klimája is megváltozik.Cirkóval 60-65% a páratartalom, kemencével 75-80%.Szóval egy cseppet sem száraz a levegő tőle, sokkal kellemesebb az egész ház "érzete".

A sarokkád is nagggyon prima találmány: amikor már végképp romokba heversz, bele lehet dögleni és még 10 fúvókán a buborékok is massziroznak... Van egy "ülőke" része is, úgyhogy én már jó ideje csak ülve zuhanyzok:-) nagggyon jó dolog.

Az öntöttvas kád nekem is tetszett (örülök hogy sikerült ingyé' beszerezned!), dehát győzött a kényelmi funkció, éshát csak egy fördőszobánk van ...

"Csak időközben született egy kislányunk " Nahát, nahát :-) Azért jóval nagyobb vállakozás, mint egy házépités :-) Látod, Ti már ennyivel előrébb vagytok. Jóval nagyobb "kincs", mint egy ház.Mi még csak most kezdjük el majd betervezni, pedig már öléggé öreg tyúkocska vagyok :-)

"Remélem a látogatási ajánlat még áll!!Igaz ezt már kétszer megbeszéltük!:)"

Persze, csak előtte egyeztetnünk kell, merthogy az iszonyat össz.havi törlesztéseinkre (+eva,+lejárt a kocsi műszakija, stb)  meg köll keresnünk a pénzt.Úgyhogy még 1-2 hónapig dolgozni kell, mint az igás állatkának, aztán már egy kicsit jobb lesz (de legalábbis kifut 2 csekk, igy 60 ezerrel kevesebb törlesztenivalónk lesz).

Ha egyszer rászánjuk magunkat és veszünk egy digit. képet, majd teszek fel én is a honlapomra /azon most csak a macskáink és az orchideáim láthatóak:-) /.

Tsók:

babydevil

Előzmény: Jamie25 (122)