Rondacrampus Creative Commons License 2005.02.17 0 0 166

Sziasztok !

 

Most szereztem meg a Gothic I-et, a Gothic II-t máár végignyomattam, tehát a környezet már aránylag ismerős. Ehhez nincs olyan alapos leírásom, mint a G-II-höz, szükségem lenne egy kis segítségre.

 

Kérdéseim:

 

1. Zsebtolvajlásban 1-es szinten vagyok, de a G-II-höz hasonlóan nem tudok a szereplőktől lopni, nem kínálja fel a párbeszédablakban ezt az opciót. Mi a teendő ? Tanuljam meg a 2-es szintet is ? Ügyességem most 45.

 

2. A 4. fejezetben találtam meg a Szabad Bányát, de ekkorra már mindenkit megöltek az ottlévők közül. Van-e ennek komoly hátránya a továbbiarban, vagy inkább menjek vissza a 3. fejezet végére (elmentettem) ?

 

3. Xardas tornya felé tartva találtam egy Ork falut, amit a környező sziklák tetejéről nyílpuskával teljesen kiirtottam, itt van két alagút, az egyikben találtam egy jó kétkezes kardot egy ráccsal elzárt fülkében, a másik alagút bejárata ráccsal el van zárva, a nyitókar nem nyitja - ezt ki is írja, nem hiszem, hogy bug lenne - ide hogy tudok bejutni ?

 

4. Ugyancsak Xardas felé tartva ott van a 3 gólem az úton, az első kettőt elintéztem, de a tűzgólemmel nem boldogultam - a jégtömb-varázslat meg sem kottyan neki - egyszer rányomom, aztán már ott is van, és kinyír. Mit használjak ellene ?

 

Köszi a segítséget, ha G-II-vel van gond, abban már én is tudok segíteni, ha kell !

 

Egyébként tök jó ez a játék is, örülök neki, hogy meg tudtam venni !