Törölt nick Creative Commons License 2005.02.16 0 0 10939

Én Johnny Deppet szeretnék. Ha lehet választani, akkor karibi kalóznak öltözve (de azért megmosakodva), és semmiképp sem a Volt egyszer egy Mexió utolsó jeleneteiben "viselt" tátongóan üres szemgödrökkel :-)

Kontaktlencse: már meséltem egy párszor, :-))))) hogy nekem 6 napig hámosodott a szemem. Ebből az első hármat lencsében töltöttem, a másik hármat már anélkül.

Egy dolgot mondhatok, és első kézből: lencsével nagyságrendekkel jobb.

Lencse nélkül sokkal jobban fáj, ezerszer jobban zavar a fény. A kedvesem kísért ki a vécére is, mert csak a töksötétet bírtam elviselni, szem kinyitása fel sem merült, mint opció... Míg az első három napon felkeléskor saját kezemmel gyújtottam fel a halak lámpáját. Persze délután, amikor már kevésbé bírtam a fényt, megkértem valakit, hogy oltsa le, de még ezt sem tudom a lencse nélküli napokhoz hasonlítani.

Szóval én tényleg kipróbáltam ezt is, azt is, és jó szívvel ajánlom a lencsét mindenkinek :-)))

Ez tipikusan olyan sztori, ami százból eggyel esik meg, de hálistennek én is, és a dokik is fel voltak rá készülve. Nem mondom, hogy könnyű volt, de nem éreztem úgy, hogy valami előre be nem kalkulált szörnyűség történt volna velem. Viszont ez jól mutatja, hogy egyszer mindenki kihúzhatja a pakliból a Fekete Pétert :-( Ugyanakkor a közellátással, kettőslátással, fejfájással hatalmas mázlim volt, dehát az is kell az életben :-) Már a 10. napos kontroll előtt olvastam, (pedig a hetedik napon kezdtem el egyáltalán kinyitni a szemem) zavaró kettőslátásom szinte nem is volt, a fejem nem fájt, szemnyomás oké :-) Én ezeknek is úgy tudok örülni, főleg az első 6 nap után.

Egyébként mindenkit arra bíztatok, hogy ő is örüljön az ilyesmiknek, mert ha most tényleg belegondolunk, micsoda ajándék ez a sorstól, hogy visszakaptuk a látásunkat! Hogy rendelkezésre áll a technika, pénzünk is volt rá... Ezzel sokan nem így vannak :-( Ha belegondolok, hogy ez milyen csodálatos dolog, duplán kicsinyesnek tűnnek az itt folytatott vitáink (beleértve az én részemet is).

Szóval gondolkozzunk pozitívan!

Egyébként a héten volt az eljegyzésem :-)))))))

Ja, még a SOTÉ-ról annyit, hogy egy barátnőm csináltatta ott, és nagyon meg van elégedve az eredménnyel. ha hallanátok, hogyan beszél az ottani dokikról, az embernek szinte kedve támad befeküdni kicsit oda is. Mondjuk ő egy szembetegség miatt tényleg majdnem megvakult, szóval összetettebb volt a műtét, csak amikor a szem romlását megállították, akkor jött az utolsó simítás, a lézer.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Előzmény: Törölt nick (10936)