momi74
2005.02.15
|
|
0 0
38
|
Szia Gép01!
Ebben a faluban, ahol mi élünk egy óvoda van, ami négy /különböző helyen lévő/ tagóvodából áll. Mikor eljött az ideje, én felkerestem mindet, beszélgettem az ovónénikkel, hogy megkeressem kisfiam számára a legmegfelelőbbet. Beiratkoztunk és közölték, hogy abba az oviba nem mehet, mert körzetileg nem oda tartozunk. Csak a területileg illetékesbe mehet, de annak is örüljek, hogy felveszik, mert úgyis otthon vagyok a kistesóval, akkor minek megy a nagy oviba. És csakis ebédig lehet, ami nekem pont jó, mert én is csak félnapot akarok, de sok anyukának ez tönkrevágja a napját, mert emiatt úszik a kisebb alvása, ráadásul reggel bevinni, hazamenni, 2-3 óra múlva újból cígölni a kicsit nem mindig optimális, de mindegy. A környéken mindenhol tele vannak az óvodák, sok a Bp-ről kiköltöző, és nem növelik az ovik számát. Inkább behordom a gyerkőcöt Bp-re, mert olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy meg tudom valósítani, de itt helyben ha lenne is papírom egy pszichológustól, valószínű, hogy cseberből vederbe kerülnék. 3 éve élünk itt, a házunkat-kertünket imádom, de most az ovi-cécó miatt nagyon megcsömörlöttem a helytől, és az lesz, amit el akartam kerülni: ingázni fogunk.
Szia!
momi |
|